Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A fűszer növényeket nemcsak az ízük, de jótékony, gyógyító hatásuk miatt is érdemes jobban megismernünk és használnunk. Valószínűleg kevesen tudják például azt, hogy az emésztést elősegítő köménnyel a burgonya és a káposztasaláta mellett a házilag készült kenyér is ízesíthető. A gyomorsav túlterhelést is csökkentő őrölt szerecsendióval pedig igen finommá tehetjük a sajtmártásokat, a kompótokat és a rizspudingot egyaránt. A torma a szakemberek szerint segít megelőzni a rák kialakulását, s antibakteriális hatású is. Frissen reszelt tormát tehetünk a burgonypüréhez.
A friss petrezselyemzöld, zellerzöld, kapor, snidling, tárkony, lestyán, menta, bazsalikom, citromfű, mind-mind kitűnő ízesítési lehetőségeket kínál. A zöldfűszereket levesekhez, töltelékekhez, mártásokhoz, szendvicskrémhez használhatjuk. A szárított zöldfűszer, bár nem egyenértékű a friss fűszerrel ( C-vitamint például már egyáltalán nem tartalmaz ), mégis hasznos, ugyanis rostjával segíti az emésztést.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!