Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Határtalan Egészség közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Határtalan Egészség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A WHO egy közelmúltban végzett felmérése alapján Magyarország az Európai Unió egyik legegészségtelenebb országa-Bulgária és Románia mellett. Húsz évvel ezelőtt, egy orvos csoport tagjaként érkeztem Magyarországra. Meghökkenve láttam, amint az emberek sóval alaposan megszórt lángost és félig nyers, füstölt sonkát falatoztak jóízűen, nem tőrődve annak következményeivel. Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a magyar társadalom egyik legsürgősebb feladata a helyes táplálkozási szokások megismertetése és széleskörű elterjesztése.
Manapság már köztudott, hogy a magas sótartalmú élelmiszerek károsítják az ereket és az emésztőrendszert, a sóban-ecetben pácolt zöldségek ( amit itt savanyúságnak neveznek ), illetve a füstölt húskészítmények pedig rákkeltő anyagokat tartalmaznak. Tudják az emberek, mégsem változtatnak, pedig ha gyakran fogyasztanak ilyeneket, megnő a gyomorhurut, a gyomorfekély és a rák veszélye.
Szomorú tény, hogy a magyarok átlagéletkora Európában a sereghajtók között van! A kormány felelőssége is több figyelmet fordítani a témára, olyan új jogszabályok megalkotásával, melyekkel megállítható ez a folyamat. Egészségre való neveléssel, a jövő generációk kiegyensúlyozottabb életet élhetnének, és az egészségügyi kiadások is nagyban csökkenthetők lennének. A társadalom felemelkedéséhez, a gazdasági jólét eléréséhez nélkülözhetetlen az egészséges emberek alkotta társadalom.
/ Dr. Chen Zen,Ph.D /
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ÉLETKOR
A megoldás bennünk van
Robbanjon a vitaminbomba!
Természetes védelmezőink